Tarieven en contracten

Bij BSO Het Eikenbos werken wij met bloktijden. Dit betekent dat u op een schooldag van 14:30 tot 17:00 of tot 19:00 kunt afnemen voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor de woensdag en voor sommige scholen ook op vrijdag zal dit beteken van 12:00 tot 17:00 of tot 19:00.

De VSO is open vanaf 7:00

Tijdens vakantiedagen moet u minimaal vijf uur per dag aaneengesloten afnemen. Als u minimaal vijf uur aaneengesloten afneemt per dag kunt u dit uitbreiden tot de hoeveelheid uren die u wenst. Wel dient u rekening te houden met de lunch van 12:00 tot 12:30 en de warme maaltijd van 17:00 tot 17:30. Tussen deze tijden is het niet toegestaan uw kind op te halen in verband met het creëren van de prettige en rustige eetmomenten. Tevens vragen wij u ook rekening te houden met ons vakantie programma. Deze is 2 weken voor de vakantie begint inzichtelijk. Graag nemen wij in die periode contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Het voordeel van deze flexibele mogelijkheid is dat u bijvoorbeeld uw kind van 9:00 tot 14:00 naar Het Eikenbos kunt brengen én u enkel voor deze uren betaald.

Het Eikenbos biedt naast vaste opvangdagen ook flexibele opvangdagen. Flexibele opvang houdt in dat uw kind opvang afneemt zonder een vaste dag in de week te hebben. Dit contract is ideaal voor ouders die onregelmatig werken. Als u als ouder uw maandrooster heeft, geeft u de dagen door wanneer u opvang nodig heeft voor uw kind, wij zullen dit rooster beoordelen aan de hand van de bezetting op de groep. U kunt uw rooster doorgeven via het ouderportaal. Bij dit contract betekent het echter wel dat er geen plek gereserveerd is voor uw kind. Het kan hierdoor voorkomen dat de bezetting op de groep het niet toelaat om uw kind op te vangen. Indien de bezetting van de groep dit wel toelaat zal akkoord worden gegeven op de aanvraag. Wij doen uiteraard ons uiterste best om uw kind maandelijks op te vangen wanneer nodig. Bij een contract met flexibele opvangdagen zijn de ouders verplicht om minimaal vijftien uur per maand af te nemen. Hoe dit verdeeld is over de maand maakt niet uit. Ook met flexibele opvang dient u rekening te houden met onze vaste eet momenten en de geplande activiteiten.

Voor een contract voor het hele jaar betaald u € 8,01 per uur
Voor een contract zonder schoolvakanties, een contract met alleen schoolvakanties of alleen VSO betaald u € 8,31 per uur

De volgende service zit bij de prijs inbegrepen:

• Ruime openingstijden van 07:00 tot 19:00
• Ontbijt
• Fruit
• Broodmaaltijd
• Warme maaltijd
• Reserve kleding
• Sport en spel activiteiten

Wij zien kansen. Wij helpen ook de kinderen kansen te leren zien. Wij kijken vooral naar wat goed gaat en hoe we dit kunnen versterken door duidelijk te zijn en door de kinderen te ondersteunen waar nodig. Wij leren kinderen om actief en betrokken deel te nemen op basis van gelijkwaardigheid. Ieder van ons is even belangrijk.