Kinderkapper

Bij BSO Het Eikenbos kunt u gebruikmaken van de kinderkapster. De kapster zal iedere zes weken bij BSO Het Eikenbos aanwezig zijn en zij kan uw kind knippen tegen een vergoeding van € 10 per kind per knipbeurt. Dit zal u contant af moeten geven aan de pedagogisch medewerker.

Vooraf zal in de nieuwsbrief van de BSO worden aangegeven wanneer de kinderkapster komt. U kunt uw kind inschrijven en tevens de wensen doorgeven via het ouderportaal. De kapster zal altijd binnen het dagschema passen zodat er ten alle tijden structuur blijft voor de kinderen.

Is uw kind niet aanwezig op BSO Het Eikenbos als de kapster komt knippen, dan kunt u gerust even langs komen met uw kind(eren).

Voor kinderen is het soms best spannend om naar de kapper te gaan, daarom bieden wij deze service aan. Toch zullen er altijd kinderen zijn die het spannend blijven vinden. We nemen daarom de tijd voor elk kind, zodat het kind langzaam kan wennen en de ruimte krijgt om deze angst te overwinnen. Ondanks dat de kapster de tijd neemt voor elk kind zal er ook een pedagogisch medewerker aanwezig zijn die het kind kan ondersteunen. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat het knippen een leuke activiteit wordt.